Γέμισε και φέτος το χωριό μας παιδικές φωνούλες σε κάθε γωνιά! 

Όλα τα σπίτια ανοιχτά, ρούχα απλωμένα, τραπέζια γεμάτα, παρέες μεγάλες σε κάθε αυλή και το βράδυ τα φώτα αναμμένα μετά από καιρό. 

Ο Αύγουστος είναι μήνας χαράς για όλους!!

'Ετσι λοιπόν, ανταμώσαμε το απόγευμα της Τρίτης 16 Αυγούστου, στη πλατεία του χωριού μας, στην Αγία Τριάδα εκεί όπου το Κέντρο Ιστορίας και Πολιτισμού Ευρυτανίας διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα  '' οι  Σχολές του Γένους στην Ευρυτανία''. Επίσης, οι νέοι του μουσείου βοήθησαν τα παιδάκια του Τόρνου να φτιάξουν ψηφίδες χρωματιστές, ώστε να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν σε βίντεο εικονικής πραγματικότητας τα γεφύρια της Ευρυτανίας.      

Το παρόν έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας, κ. Τασιός Αριστείδης, ο οποίος μας μίλησε για το έργο του νέου μουσείου  καθώς και για τα ιστορικά γεγονότα.

Οι ομαδικές φωτογραφίες 



Στη συνέχεια, με πρωτοβουλία του προέδρου του Συλλόγου Τορνιωτών Απόστολου Μάρκου,  ακολούθησε συνέλευση και εκλογές του Συλλόγου και συζητήθηκαν τα εξής θέματα :

το μέλλον του Συλλόγου

τα έργα στο νεκροταφείο

τα έργα στα μονοπάτια

τα νέα στασίδια στην Αγία Τριάδα κ.α.


Ήταν μια όμορφη βραδιά κατά την οποία συναντηθήκαμε με ανθρώπους που είχαμε πολύ καιρό να δούμε, ανταλλάξαμε τα νέα μας και με πολλούς δώσαμε ραντεβού και για χειμερινή συνάντηση.