ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΩΝ ΣΤΟ  FACEBOOK 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΩΝ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ "Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ’’

“….ο Σύλλογός μας δεν μπορεί πλέον να ανταποκριθεί στα έξοδα λειτουργίας του.’’

Αγαπητοί συγχωριανοί & συγχωριανές, αγαπητά μέλη του Συλλόγου μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αγαπητοί Τορνιώτες, Προδρομίτες & Προυσιώτες που λαμβάνετε ανά τρίμηνο την εφημερίδα μας ‘’Ο Καστανιώτης’’ και ενημερώνεστε για όλα όσα συμβαίνουν (ευχάριστα & δυσάρεστα), αλλά και όσα αφορούν τον όμορφο τόπο της καταγωγής μας, τα μοναδικά χωριά μας που είναι ριζωμένα στην οροσειρά του Παναιτωλικού, σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογός μας δεν μπορεί πλέον να ανταποκριθεί στα έξοδα λειτουργίας του.
Γνωρίζετε όλοι ότι τα έξοδα έκδοσης της εφημερίδας μας, η συντήρηση του Πολιτιστικού Κέντρου, του Σχολείου και των εγκαταστάσεων στον Άγιο Δημήτριο, οι πολιτιστικές μας εκδηλώσεις και τα έργα που πραγματοποιεί ο Σύλλογός μας, όλα καλύπτονται αποκλειστικά από τις δικές σας συνδρομές και χορηγίες.
Δυστυχώς, τη χρονιά που σε λίγες ημέρες φεύγει, λόγω Covid19, χάσαμε την επαφή μας με το Σύλλογο και τα χρήματα που μπήκαν στο ταμείο ήταν ελάχιστα.Για το 2021 και προτού απομακρυνθεί ο κίνδυνος της πανδημίας δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε τη Γενική Συνέλευση, την κοπή της πίτας καθώς και τις πολιτιστικές μας εκδηλώσεις. Ο Σύλλογός μας όμως έχει υποχρεώσεις που θα πρέπει να καλυφθούν και γι’ αυτό,

Σας απευθύνουμε έκκληση για την οικονομική στήριξή σας.

Σας ενημερώνουμε ότι για την διευκόλυνσή σας μπορείτε να δώσετε τις συνδρομές σας στα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας ή να καταθέσετε χρήματα στον Λογαριασμό του Συλλόγου στην Eurobank-Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Για οποιαδήποτε κατάθεσή σας, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε στη συνέχεια ηλεκτρονικά στο email: okastaniotis@yahoo.gr, τηλεφωνικά στα τηλ: 6977668616 Αριστείδης Ντέκας, 6944556990 Κωνσταντίνος Μπώκος, ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Σύλλογος Καστανιωτών Ευρυτανίας- Προμάχων 3 - 142 32 Νέα Ιωνία, για να εκδώσουμε σχετική απόδειξη και να σας την αποστείλουμε ταχυδρομικά.

EUROBANK- Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Σύλλογος Καστανιωτών Ευρυτανίας ο Άγιος Δημήτριος

Αριθμός Λογαριασμού

0026 0630 08 0100293867

IBAN Λογαριασμού GR3102606300000080100293867

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας.
Καλές Γιορτές!!!
Από το Δ.Σ.