Με θλίψη ενημερώθηκα χθες αργά το βράδυ για το θάνατο του Αλέξανδρου Τσιάλτα.
Ο 22χρονος Αλέξανδρος με καταγωγή από το Καρπενήσι, τα τελευταία χρόνια διέμενε στη Λάρισα εκεί όπου σπούδασε στο τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων και στη συνέχεια εργάστηκε σε εμπορικό κέντρο της πόλης.
Δεινός χορευτής και λάτρης του λάτιν, ο Άλεξ συμμετείχε σε διαγωνισμούς χορού καθώς και σε πολιτιστικές εκδηλώσεις των Δήμων Καρπενησίου και Λάρισας. Ο Αλέξανδρος από μικρό παιδί ήταν ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρπενησίου και της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καρπενησίου και συμμετείχε σε όλες τις εκδηλώσεις τιμώντας τη πόλη του και τις παραδόσεις του τόπου.
Είχα τη χαρά να τον γνωρίσω στο αντάμωμα των Τορνιωτών στις 16 Αυγούστου του 2016 όταν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου με πλήθος μελών μας τίμησε χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς.  Η βραδιά αποδείχθηκε η καλύτερη των τελευταίων ετών. 
Κάθε χρόνο στις 22-23 Αυγούστου τον συναντούσα
στο μοναστήρι της Παναγίας της Προυσσιώτισσας   ,στα πλαίσια του εορτασμού της  Κοιμήσεως της Θεοτόκου, με τη περιφορά της θαυματουργής εικόνας υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Καρπενησίου όπου συμμετείχε.
 Ο Αλέξανδρος γεμάτος ενέργεια είχε τη καλοσύνη να δείξει τα βήματα σε όποιον ήθελε να μπει στο χορό.
Η ευγένεια της ψυχής και το χαμόγελό του θα μείνουν ανεξίτηλα γραμμένα στη μνήμη μου.

Στους συγγενείς και τους οικείους του εκφράζω τη βαθιά θλίψη μου... 

ΜΠΟΥΤΑ ΦΩΤΕΙΝΗ