Δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους


Για δεύτερη χρονιά, ο Σύλλογος θέλοντας να χαρίσει στιγμές ανεμελιάς στους μικρούς μας φίλους οργάνωσε παιχνίδια ώστε όλα τα παιδάκια να περάσουν ένα ξέγνοιαστο καλοκαιρινό απόγευμα!

Το παιχνίδι με τους κρίκους και τα μπουκάλια κέρδισε για ακόμη μια χρονιά τα παιδιά, τα οποία προσπαθούσαν πεισματικά να βάλουν τους κρίκους στα μπουκάλια,πετώντας τους.

Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει ο ΄΄στόχος΄΄ με τα βελάκια όπου πέρσι τα παιδιά περίμεναν υπομονετικά τη σειρά τους για να πετύχουν το κέντρο

Μεγάλη έκπληξη για φέτος ήταν το πινγκ-πονγκ ή αλλιώς επιτραπέζια αντισφαίριση που όπως φαίνεται θα επαναληφθεί και του χρόνου!!!


Μετά το ξεφάντωμα, οι μικροί μας φίλοι αλλά και οι λίγο πιο μεγάλοι, παρακολούθησαν την ταινία ''Αστερίξ''. Έτσι,η δύση του ηλίου βρήκε μικρούς και μεγάλους σε χώρο που θύμιζε θερινό σινεμά κάτω από το κιόσκι να γελούν ακατάπαυστα με τις σκηνές γέλιου και δράσης που εκτυλίσσονταν στη ταινία.

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά τους, όλους όσοι συνεισέφεραν στην οργάνωση των παιχνιδιών και της ταινίας, καθώς και τον κ. Τσεμεντζή για τη παραχώρηση του προτζέκτορα.