Μέσα από σειρά δράσεων που ξεκίνησαν το Σάββατο 8 Αυγούστου με τη πεζοπορία και ολοκληρώνονται στις 17 του μήνα,ημέρα Δευτέρα με προβολή ταινίας για τους ενήλικες,τα μέλη του Συλλόγου καλούν όλους να δώσουν το ‘’παρών’’,ώστε ο Τόρνος να γεμίσει γέλια και φωνές!!
                                                                                                   
                                           ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

Ήταν μια όμορφη βραδιά η προχθεσινή 17 Αυγούστου ,στη πλατεία του χωριού μας!
Εκεί,ο Σύλλογος Τόρνου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του καλοκαιριού,διοργάνωσε ταινία για ενήλικες.
Μετά την επιτυχή παρουσίαση ταινίας για τα μικρά παιδιά το απόγευμα της Παρασκευής 14 Αυγούστου,ο Σύλλογος αποφάσισε να κλείσει τον κύκλο των δράσεων με μια ταινία και για τους μεγάλους. 
Ήταν μια όμορφη βραδιά,γιατί αποδείχθηκε πως όταν υπάρχει μεράκι,θέληση και επιμονή οι  έννοιες ‘’ερασιτέχνης’’ και ‘’επαγγελματίας’’ έρχονται πιο κοντά,σε λίγα μόνο διαφέρουν.
Κι όταν λέμε ότι διαφέρουν σε λίγα,εννοούμε ότι η δουλειά όσων βοήθησαν για να στηθεί ο εξοπλισμός,δε διαφέρει καθόλου από τη δουλειά ενός επαγγελματία.
Η εξαιρετική ταινία  ‘’The party’’ με τους   Peter Sellers και Claudine Longet  ,μια κωμωδία που  αφορά έναν Ινδό κομπάρσο που αφού τίναξε στον αέρα τα γυρίσματα μιας ταινίας,βρίσκεται εκ παραδρομής καλεσμένος σε ένα χολιγουντιανό πάρτι,στο οποίο σπέρνει επίσης τον πανικό.  
Η ταινία τελικά δεν ήταν μόνο για τους μεγάλους,καθώς απευθυνόταν και στους μικρούς μας φίλους που με το γέλιο τους ξαναζωντάνεψαν την πλατεία του χωριού!!



Η επιλογή για την προβολή αυτή ήταν του Χρήστου Παλαιού και καταχειροκροτήθηκε από μικρούς και μεγάλους.Το χειροκρότημα ήταν μια γνήσια και ειλικρινής επιβράβευση της προσπάθειας!!